• 0(216) 545 01 54 / 0(543) 224 57 25

Gamze Borahan

Eğitim ve Öğrenci Koçu

“Başarabiliriz”  Koçluk Projesi Sorumlusu

1969 yılında İstanbul’da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi’nden sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Jeofizik bölümünde yaptı. Bir süre kendi mesleğini yaptıktan sonra araziler yerine ofis ortamında çalışmayı tercih ederek Halkla İlişkiler ve İletişim alanına geçti. Stratejik İletişim Danışmanlığı alanında çalıştı. Eş zamanlı olarak BÜMED İşletme Sertifika programını bitirdi. Serbest çalışma hayatında, çocuklar için bir Oyun Atölyesinin kurucu ortaklarından biri oldu.

Okuma yazma bilmeyen kadınları topluma kazandırmak üzere AÇEV’de 3 dönem okuma yazma eğitimi verdi.

Tarihe ve kültürel zenginliklere duyduğu ilgi ile ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm programını bitirdi.

Geleceğin liderleri olacak olan öğrencilerin kendilerini daha iyi tanımaları, değerlerini farketmeleri ve yaşamlarına yansıtmaları, sorumluluk sahibi bireyler olmalarına katkıda bulunmak için İz Koçluk’tan Eğitim ve Öğrenci Koçluğu eğitimini alarak öğrencilerle çalışmaya başladı.

Gençlerin meslek seçiminde kendilerine en uygun mesleğe bilinçli bir şekilde karar vermeleri için kişilik özellikleri, ilgi alanları ve güçlü yanlarını daha iyi tanımalarını sağlayan ve meslek gruplarıyla eşleştiren Birkman Kariyer Yönetimi eğitimini alarak Meslek Seçimi ve Kariyer Yönetimi alanında uzmanlaşma yönüne gitti.

Koçluk hakkında derinleşmek üzere Erickson Koçluk Okulu’nu bitirdi.

7 yıl önce başladığı seramik yolculuğuna Emirgân, İstanbul’da devam etmektedir.

İz Koçluk’ta üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için geliştirilen “BaşarabilirİZ Koçluk” Projesinin sorumluluğunu yürütmektedir.

Servislerimizi daha iyi sunabilmek için tanımlama bilgisi (cookie) kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek Gizlilik Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.